Even voorstellen

Ik ben Ariane Rümke, Bewegingsexpressietherapeut en Feldenkraispractitioner. Al heel jong begonnen met een beroepsopleiding klassieke dans, gevolgd door een docentenopleiding drama en later de opleiding tot bewegings-expressietherapeut aan wat nu de FontysHogeschool is. Bewegingsexpressietherapie is een vorm van psychomotorische therapie waarbij beweging, dans en spel als belangrijkste middelen gebruikt worden.

In 2008 heb ik de drie-jarige opleiding tot Feldenkrais practitioner afgerond. Sindsdien geef ik wekelijks groeps- en individuele lessen. Daarnaast geef ik workshops en presentaties over Feldenkrais. Zowel openbaar toegankelijke als aan specifieke groepen zoals studenten Bewegingswetenschappen.

Als bewegingstherapeut heb ik gewerkt in de GGZ met volwassenen waarbij o.a. sprake was van psychosomatische klachten en  heb ik vele jaren spel- en bewegingstherapie gegeven aan kinderen met ontwikkelingsachterstanden en/of gedragsproblemen. Momenteel werk ik met kinderen met autisme volgens de methode FloorPlay en geef ik Feldenkrais aan deze doelgroep.
Voor meer informatie hierover verwijs ik u graag naar mijn andere website.

In mijn vrije tijd speel ik Japanse trommel en beoefen ik graag de sport ‘boulderen’. Bij beide hobby’s komt Feldenkrais me goed van pas.

Lidmaatschap beroepsverenigingen: